PIEC PIEKARNICZY SVEBA DAHLEN 3-KOMOROWY DO PIZZY
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
| Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
| E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Piece do pizzy
Producent: Sveba dahlen
Opis produktu
IEC PIEKARNICZY SVEBA DAHLEN 3 KOMOROWY DO PIZZY
Piec uniwersalny zarówno do zastosowań wypiekowych piekarniczych, jak i również cukierniczych. - Każda komora posiada osobny system sterowania z możliwością pieczenia na różnych temperaturach różnych produktów. -Równomierność wypieku zapewniają kamienne płyty hertowe - Piec wyposażony wysokowydajny system zaparowania. - Intuicyjne, wygodne cyfrowe sterowanie DMS 3 z pamięcią programów sprawia, że użytkowanie jest bardzo proste. - Urządzenie wyposażone w komorę rozrostu ciasta z równomiernym rozprowadzeniem wilgoci i powiększonym, wydajniejszym generatorem pary.
| Parametr | Wartość |
| Producent | Sveba Dahlen |
| Model | DC-43 |
| Liczba komór | 2 |
| Pojemność komór | 20 pizz (300 mm), 16 pizz (320 mm), 12 pizz (400 mm) |
| Generator zaparowania | Tak |
| Zakres temperatury | 100°C – 400°C |
| Moc | 19 kW |
| Zasilanie | 400 V |
| Wymiar komory wypiekowej | 1580 x 830 x 220 mm |
| Szerokość całkowita | 2020 mm |
| Głębokość całkowita | 1300 mm |
| Wysokość całkowita | 2100 mm |
| Numer katalogowy | 002740 |
| Stan | Bardzo dobry |
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
| Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
| E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
| Telefon: | 505 171 321 |
| E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |






