PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN | GASTRO SERWIS - Komis gastronomiczny


PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN

powróć
PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN
  • PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN
  • PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN
  • PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RATIONAL 6 x 1/1 GN
Cena: 11 500,00 zł
cena netto / + 23% VAT

Masz pytania?

Zapytaj naszego doradcy:

Nikola Megger

Doradca handlowy

Telefon: 739 624 794
E-mail: nikola@gastro-serwis.com
Tu możesz zapytać!

Finansowanie zakupu urządzeń poprzez raty lub leasing.

i-Raty - raty online i-Leasing - leasing online

Dostępność: Dostępne

Termin wysyłki: do 48 godzin

Masz pytania o produkt? Napisz do nas

Kategoria: Piece konwekcyjne parowe

Opis produktu

Piec konwekcyjno-parowy stanowi bardziej zaawansowaną i rozwiniętą wersję zwykłego pieca konwekcyjnego. Oprócz wielu nowych zastosowań, podstawową różnicą pomiędzy urządzeniami jest funkcja naparowania komory w nowszym sprzęcie. Pieczenie w suchym powietrzu z zastosowaniem pary pozwala zachować aromat, głębszy smak, barwę potraw a nawet ograniczyć ubytek masy związany z obróbką termiczną.

Elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hackman, wykonany w całości ze stali nierdzewnej, gwarantuje elegancki wygląd oraz łatwość utrzymania czystości. Dzięki sterowaniu manualnemu jest bardzo prosty w obsłudze. Urządzenie pozwala na szeroki zakres indywidualnych ustawień. Posiada 5 trybów pracy: gotowanie, pieczenie, pieczenie z parą, gotowanie w zmniejszonej temperaturze oraz regeneracja, co pozwala nam piec, smażyć, gotować, blanszować, dusić oraz regenerować potrawy.

Piec zapewnia równomierną temperaturę w komorze, przyspiesza obróbkę termiczną oraz zapobiega utracie wilgoci przez potrawy. Dzięki temu możliwe jest stosowanie różnorodnych technik kulinarnych bez konieczności kontrolowania procesu pieczenia czy gotowania. Polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb czy drobiu.

 

DANE TECHNICZNE
Producent Rational
Model HCM6
Zakres temperatury od +50 °C do +300 °C
Czasomierz do 120 min
Sonda tak
Pojemność komory 6 x 1/1 GN
Max. wysokość pojemnikw 1/1 DN: 80 mm
Ciśnienie wody od 150 - 600 kPa
Moc 10 kW
Zasilanie 400 V
Szerokość całkowita 900 mm
Głębokość całkowita 830 mm
Wysokość całkowita 880 mm
Numer katalogowy 003054
Stan bardzo dobry

Nikola Megger

Doradca handlowy

Telefon: 739 624 794
E-mail: nikola@gastro-serwis.eu
Tu możesz zapytać!

Krzysztof Lancewicz

Doradca techniczno-handlowy

Telefon: 505 171 321
E-mail: krzysztof@gastro-serwis.eu
Tu możesz zapytać!