Kebab elektryczny gyros opiekacz WERY
Cena:
2 350,00 zł
cena netto / + 23% VAT
cena netto / + 23% VAT
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:

Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Kebaby
Opis produktu
Kebab to danie kuchni tureckiej w postaci baraniny (może być to również mięso cielęce lub drobiowe) skrawanej z pionowego rożna z surówką i owczym serem, współcześnie przekształcone w danie typu fast food, podawane w przaśnym chlebie, picie lub bułce z surówką warzywną oraz różnymi sosami – łagodnymi lub ostrymi.
Pionowy opiekacz elektryczny WERY (gyros, kebab) jest urządzeniem przeznaczonym do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa.
Parametry techniczne | |
---|---|
Producent | WERY |
Pojemność | wsad do 30 kg |
Strefy grzewcze | dwie |
Regulacja mocy | 4 stopniowa |
Sztyca o długości | 550 mm |
Moc | 6 kW |
Zasilanie | 400 V |
Szerokość całkowita | 520 mm |
Głębokość całkowita | 550 mm |
Wysokość całkowita | 880 mm |
Stan | bardzo dobry |
Numer katalogowy | 001541 |
Wyposażenie standardowe | wykonanie ze stali nierdzewenej, taca ociekowa. |
Wyposażenie opcjonalne | ---------- |

Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |

Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |