Kebab elektryczny gyros opiekacz WERY
Cena:
2 350,00 zł
cena netto / + 23% VAT
cena netto / + 23% VAT
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
| Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
| E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Kebaby
Opis produktu
Kebab to danie kuchni tureckiej w postaci baraniny (może być to również mięso cielęce lub drobiowe) skrawanej z pionowego rożna z surówką i owczym serem, współcześnie przekształcone w danie typu fast food, podawane w przaśnym chlebie, picie lub bułce z surówką warzywną oraz różnymi sosami – łagodnymi lub ostrymi.
Pionowy opiekacz elektryczny WERY (gyros, kebab) jest urządzeniem przeznaczonym do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa.
| Parametry techniczne | |
|---|---|
| Producent | WERY |
| Pojemność | wsad do 30 kg |
| Strefy grzewcze | dwie |
| Regulacja mocy | 4 stopniowa |
| Sztyca o długości | 550 mm |
| Moc | 6 kW |
| Zasilanie | 400 V |
| Szerokość całkowita | 520 mm |
| Głębokość całkowita | 550 mm |
| Wysokość całkowita | 880 mm |
| Stan | bardzo dobry |
| Numer katalogowy | 001541 |
| Wyposażenie standardowe | wykonanie ze stali nierdzewenej, taca ociekowa. |
| Wyposażenie opcjonalne | ---------- |
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
| Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
| E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
| Telefon: | 505 171 321 |
| E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |





