Piec konwekcyjno-parowy Kromet
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
![](https://www.eurogastro.pl/images/guide/thumb/5-marek-grygiel-b52fed.png)
Dział Handlowy
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 |
E-mail: | biuro@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Piece konwekcyjne parowe
Producent: Kromet
Opis produktu
Piec konwekcyjno-parowy Kromet 000.PK-10 jest sprzętem przeznaczonym do smażenia, gotowania na parze, pieczenia, regenerowania oraz odgrzewania różnego rodzaju potraw lub dań. Piec konwekcyjno-parowy jest niezbędnym elementem wyposażenia każdej restauracji, stołówki, baru, marketu i innych lokali świadczących usługi gastronomiczne.
Urządzenie zostało wykonane z najwyższą dbałością o najmniejsze szczegóły ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo solidne i wytrzymałe. Dodatkowo, dzięki gładkiej powierzchni piec konwekcyjny jest bardzo łatwy w zachowaniu czystości. Urządzenie oferuje obróbkę termiczną potraw w zakresie temperatur od 50 do 250°C. Dzięki pojemniej komorze, Kromet pozwala na pomieszczenie 10 pojemników gastronomicznych o wymiarze 1/1.
Piec konwekcyjno-parowy 000.PK-10 Kromet posiada regulację temperatury w zakresie od 50 do 250°C
DANE TECHNICZNE:
-
Moc całkowita: 15,6 kW
-
Napięcie zasilania: 3 NPE 230/400V 50Hz
-
Wymiary (WxDxH): 750 x 742 x 980 mm
-
Regulacja temperatury w zakresie: 50 – 250 °C
-
Pojemność: 10 x 1/1 GN
-
Waga 125 kg
![](https://www.eurogastro.pl/images/guide/thumb/2-krzysztof-lancewicz-c17bf4.png)
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |